Natuurlijk heeft iedere kamer in ons huis een eigen opbergruimte. Maar daarnaast is er ook veel algemene ruimte in of bij het huis.

De garage

Niet helemaal deel van het huis, maar net ernaast hebben we een ruime garage. Voldoende ruimte voor een auto. Maar met een beetje stuurmanskunst passen er ook drie (!) in. En dan heb je nog de vliering voor opslag.

De vliering

Via de master bedroom heb je toegang tot een vliering. Een heerlijke opbergruimte voor de spullen die je maar een, of hooguit een paar, keer per jaar nodig hebt.

De boedelbak

Een naam die we bedacht hebben voor de bergruimte onder het dak in de fitnessruimte. Via een luik in de fitnessruimte kan de boedelbak worden bereikt. Het lijkt krap, maar de vloer van de fitnessruimte ligt een stuk hoger dan de vloer van de 'boedelbak', zodat je daar toch makkelijk spullen op kunt slaan die je wat vaker nodig hebt.

De gereedschapruimte

Die gang op de eerste verdieping is best wel lang. Dat klopt ook, want tussen het toilet en de kledingkasten zit de gereedschapsruimte. Er zijn drie schuifdeuren nodig om die af te sluiten. Er is dan ook veel ruimte. Zoveel zelfs dat het ooit de zonnebankkamer was, maar sinds zonnebanken wordt afgeraden, heeft die plaats gemaakt voor gereedschap. 

De voorraadkast (boven)

Tussen het toilet boven en de vide zit nog een kleine, maar oh zo handige ruimte: de voorraadkast. Daarin kan de voorraad toiletartikelen worden opgeborgen, maar er is ook ruimte voor toiletpapier en stofzuiger!

De kelder

In de keuken heb je een keukenkast. Maar in die kast zit een groot luik, waarmee je toegang krijgt tot de kelder. Niet helemaal stahoogte, maar wel een lekkere ruimte voor de dingen die je niet kwijt wilt of voor opslagruimte.

 

Van Erp Makelaardij B.V.
Zandstraat 76, Beneden-Leeuwen
(0487) 51 77 77
info@vanerpmakelaardij.nl

Statig dorpsgezicht
Schoolstraat 17, Alphen (Gld)
(0487) 560 317
Mevrouw.Heijna@CalvinLegal.nll