Und warum??

Tic Tac Toe had ooit een lied 'Warum' (ja, ik heb een muziekfetish). Maar de vraag 'Waarom dit huis verkopen' er eentje die we vaak horen dus die link is niet helemaal uit de lucht gegrepen.

En ja, wij kunnen het ook wel begrijpen. Dit is geen makkelijke stap. We wonen al jaren met heel veel plezier in dit huis. Dus waarom dan verhuizen?

Het antwoord is even persoonlijk als pijnlijk: eind 2011 kreeg mijn partner (Kees) de diagnose 'Primair progressieve Multiple Sclerosis'. Een van de meest populaire symptonen is vermoeidheid, maar ook evenwichtsstoornissen en cognitieve problemen staan hoog op dei lijst.

Die evenwichtsproblemen zou je kunnen ondervangen door een drastische verbouwing en het huis biedt zeker de mogelijkheden om het helemaal 'levensloop bestendig' te maken. Maar het blijft groot en een verbouwing is natuurlijk ook belastend en kostbaar. En door alle problemen heeft hij ook zijn baan op moeten zeggen en bestaat zijn dagvulling uit het uitvoeren van taken als mijn 'persoonlijke bediende'. En naast mijn eigen werk als juriste heb ik ook de verantwoordelijkheid voor zijn bedrijf overgenomen.

Dus we stonden we op een splitsing: OF we gaan verbouwen OF we kiezen voor een kleiner appartement. Maar voor verkoop in deze prijsklasse moet je geduld hebben. Dus hopen we op een enthousiaste koper. En ondertussen zullen we het huis verbeteren wanneer nodig.

Deze site houden we lekker open en zullen we ook updaten om onze voortgang in dat proces hier zichtbaar te maken.

Prominent dorpsgezicht
Schoolstraat 17, Alplen (GLD)
0487 - 560317
Mevrouw.Heijna@Calvin.nl